Killingekuld

Killinger

Mini har haft 2 kuld killinger:

 

Første kuld af 22. marts 2015; 3 smukke killinger:

2 blåmaskede hanner, 1 blåtabby han

Lækre hankillinger med krut bagi og noget så smukke. Alle meget kærlige, legesyge og kontaktsøgende. De er alle 3 kommet i gode nye hjem.

 

Mor: DK Beauty SBI a, blåmasket

Far: DK Tristan SBI a21, blåtabbby (se foto nedenfor)

 

1 Blåtabby han Misty Dust:

Super flot pels og perfekte aftegninger, ligner sin flotte blåtabby far. Altid den der er først om at prøve nye ting, kaster sig frygtesløst i armene på vores voksne hankat Mickey og er den der løber hurtigst og hopper højst. En modig lille fyr med masser af gå-på-mod.

1 Blå masket han Murfie Grant:

Ligner sin smukke mor og elsker at tumle rundt og lege og så pludselig falde omkuld på ens ben eller arm. Ligger og kigger op på én med sine dejlige blå øjne, mens han bliver nusset. Han er både kærlig, legesyg og fræk - og charmer alt og alle.

 

1 Blå masket han Mistery Blue:

En lille krutugle med smukke aftegninger, som ynder at være midtpunkt. Kun 2 uger gammel lagde han hovedet på skrå og kiggede på os mennesker som om han tænkte ’hvorfor mon de er så gigantisk store?’. Han er opmærksom og lærenem, modig og kærlig.

 

Tristan

Andet kuld af 15. september 2015; 3 smukke killinger:

2 blåtortie hunner, 1 blåmasket han

Alle med smukke blå øjne, de fineste aftegninger, silkeblød pels og noget så nuttede. Kærlige, spindende, legesyge og meget harmoniske. Vi har valgt at beholde Shooting Star hunkillingen hjemme.

 

Mor: DK Beauty SBI a, blåmasket

Far: DK Drente´s Paranød SBI d, rødmasket

 

1 Blåtortie hun Shooting Star:

Yndig lille hunkilling med asymetriske aftegninger og fine hvide handsker. En lille nysgerrig charmetrold, som kan lege dagen lang. Hun er blevet hjemme hos mor og far

 

1 Blåtortie hun Snow White:

Smuk og dejlig hunkilling med flotte aftegninger og perfekte hvide handsker. Den største i kuldet og den der er mest fremme i skoene, dejlig fræk men også en kærlig, sød mis.

 

1 Blåmasket han Silver Light:

Smuk hankilling med store blå øjne og en super vamset pels. Virkelig en lille prins, som godt ved, hvad han vil og ikke vil. Har meget personlighed og elsker opmærksomhed, og hvis det ikke var for hans lille knæk på halen ville han være den perfekte udstillingskat, så smuk han er.